11/11/12

.No More Nervous :p


 Assalamualaykum.

As I look at these picture I am in awe of how much Allah loves me. I love these boys more then word can say.. uhuhu.. just like my son je kan. :=D These picture time annual concert kindergarthen ummi I- 3November 2012. They look like sucii je kan.. soleh je.. Hopefully, I dikurniakan anak yang soleh solehah. Ameen Ya Rabb. 




Pagi tadi, baru cek result semester lepas.. Alhamdulillah.. syukur Ya Allah.. atas segala rezeki ini. Memang lega sangat-sangat, hilang segala nervous, resah gelisah, gundah gulana.. Time exam ritu memang rasa worse.. ada beberapa paper yang memang blur tetibe. Mula la nanges dalam dewan peperiksaan tuh. Ish, wat malu je kalau orang nampak. cepat-cepat I kesat air mata tu. Memang pas jawab tu tawakal je. 

26hb November nie dah start semester baru. Yakni, semester 7, semerter akhir I. InsyaAllah. Rasa macam tak percaya aje.. lagi-lagi tak sangka boleh bawak kos dakwah dengan Human Resource skali. First2 tu rasa down sangat, sbb rasa macam susah sangat je HR tu. Yela kan.. dalam BI. Anyway,  Pray for me ya.  :)





0 comment:

Post a Comment