Posts

Showing posts from July, 2012

Touch Up Blog Ckit. . . :)

Image
Assalamualaikum . Long time no see. Huhu. . Lama meninggalkan arena blog ni (macam arena sukan rasanya). So sorry lama tak touch up blog ni. Personal blog ni masih wujud lagi dan akan sentiasa diupdate dari semasa ke semasa. ahax. Nak share and cerita ape ye entry kali ni. Hurm, hurm. . .Macam banyak sangat je nak cerita tapi tak terluah dekat blog sendiri. Dulu rajin lah, sekarang tak berapa rajin lagi. Yang penting, Alhamdulillah, kehidupan makin aman, makin tenang , makin bahagia, makin berisi, dan makin chubby. Eh. . iyeke?? WEEeek. . . Mungkin senang hati. Eh ! eh!  tipulah! takkan lah 24 hours senang hati. Mesti ada campur-campur perasaan. 




Picture masa nie, kat sekolah agama kat pekan Bangi . . . ada buat progam motivasi. . . for subject assigment Training adn Development. Husband datang sekejap nak jemput balik umah. . . mesti dia rindu sangat kat isteri dia. . hehe. . . Nak cerita kat sini kan. . . since Naila dah wawen nie bila kiteorang jalan-jalan kat luar mesti orang panda…