Posts

Showing posts from May, 2013

.62 days to go.

Image
Assalamualaikum.

Dear readers, ape kabar? lama dah saya tak cakap-cakap dalam blog nie. tak terusik pun. Ya Allah, maap le wahai myblog. Memang takda masa nak update. Nak cerita pun tak sempat nak menaip.. boleh bercerita dalam hati je apa yang di rasa dan apa yang berlaku.Alhamdulillah, kandungan hampir mencecah 8 bulan. Kejap je rasanya. Dalam tempoh dan perjalanan sebagai bakal seorang ibu.. macam-macam ragam. Kadang-kadang rasa macam tu, kadang-kadang rasa macam nie. Tak tahu rasa macam mana lagi. hehe.

Alhamdulillah, segala yang saya tempuhi bersama baby dalam kandungan ini menjadikan saya lebih kuat dan sabar dengan setiap yang berlaku. Cuma tang emosi memang kena cukup-cukup jaga dan sabar. Nak-nak time penat. Kesian suami. hehe. Maaf ye abang. :)  Masa Preggy nie memang kuat makan.. makannnnnn aje. tengah malam pun cari makanan. Macam makanan tu sebati dengan diri nie. Kalau dulu sebelum preggy, tengok makanan pun alah... gitu-gitu je. Tak teruja macam sekarang. hehe. But kebe…