Posts

Showing posts from October, 2010

.Student Dah Ni.

Image
Salam alaykum.

Lamanya tak update belog. :) Now, cik Ila sudah sambung Ijazah di Kuis juga. Alhamdulillah, kasih setia pada Kuis masih kekal dilubuk hati ini. Hehe. Pada awalnya, semangat ke Kuis tu membara-bara. Yelah, lama tak belajaq, tak pegang pen, tak buat assigment, tak fotostat banyak-banyak kertas, rindu nak buat tu semua. Sekarang bila dah daftar dan sibuk uruskan register course, add drop subject, lama-lama ada suatu situasi ni, rasa down sangat. Rasa tak mahulah bagitahu sebab apa down tu. Biarlah rahsia. ^___^
Alhamdulillah, terima kasih kepada orang-orang tersayang Ila yang banyak bagi support kat Ila. :) Terima kasih juga kepada sahabat Ila, Nabilah, Damia, Liyana, Atika dan idzwan. Moga-moga kita najah dunia akhirat. Masing-masing menunjukkan macam-macam reaksi bila mula-mula sama-sama uruskan hal subjek dan pertukaran kos. Kesian kat Idzwan. Dia sorang je pemuda dalam kelas kami. Moga dia tak mudah putus asa.

Dan di antara sahabat-sahabat Ila tu lepas satu, satu masalah…