Posts

Showing posts from February, 2012

Saya Cool Je... ngeee~

Image
Assalamualaikum
Apa kabar semua. . . hampir sebulan dah tak update blog. Semestinya saya amat sibuk dengan kolej dan pelajaran saya. =) Alhamdulillah, saya semakin sihat dan sihat sentiasa, InsyaAllah.. hari nie dah 8 febuari 2012. Kejap je masa berlalu. Memang masa tak boleh tunggu kita, kita yang kena selalu kejar masa. Oleh itu, apa yang kita nak buat dan rancang mestilah ditepati dan berdisplin. =D
Perasaan sekarang amat risau dan kacau bilau.. tapi buat-buat cool je.. sebab 28 febuari nie saya dah mula final exam. Rasa macam tak belajar apa-apa lagi je. 4 bulan belajar mana cukup kan untuk complete satu sem. Saya benar-benar rasa tak bersedia. Tapi apa boleh buat, haruslah menempuhinya. Sabo je la kan. Lepas nie memang kena mula buat notes dan persiapan hati, mental, dan fizikal. Chaiyok2. Doakan saya ya. Maaf, andai ada salah silap ye, kawan-kawan.

JIKA SAAT INI.....
Kamu sedang tersenyum... Semoga senyum itu menjadi ibadah...
Kamu sedang marah... Semoga marah itu tidak melamp…