Posts

Showing posts from August, 2011

Manfaatkan Ramadhan yang akan berakhir

Image
Bismillah.  Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi. . . Tuhan telah memberikan kita semua peluang dan ruang untuk melalui hari-hari di bulan Ramadhan karim ini. Maaf, tak berkesempatan jari-jari ini berbicara dalam sesawang blog nie. Ape jadi pun tak tahu la. :D Mungkin banyak sangat assignment dan kerja-kerja yang perlu dibereskan dulu untuk kuliah. Now baru dapat rest, dan cuti raya dan study week. Sempat la bershopping-shopping dengan family dan yang dikasihi.. :D

Alhamdulillah, puasa kali dilalui dengan rasa syukur dan tenang-tenang je. . . rasa macam tak puas nak puasa ramadhan kan. Puasa kali nie, rasa macam kejap sangat. Apa pun, tak kira lah, kejap ke lama, moga di bulan ramadhan ini, kita isikan masa kita nie dengan perkara-perkara yang bermanfaat memperbanyakan zikir dan beribadah. Tak berkesempatan pula nak cakap awal-awal, cik Ila nak mohon berjuta kemaafan kepada saudara-saudara semua, andai ada tersalah bicara. Mungkin tak terlambat lagi kan. Hee.

Tak lama lagi dah nak Ra…