Posts

Showing posts from July, 2011

I'm Trying

Image
Ketenanganku


Salam.

Saya agak stress waktu entry nie ditaip oleh jari-jari ini. Terasa berat bahu untuk memikul.

ASSIGMENT - PRESENTATION - MID EXAM - TASMI'-

Wadh-waduh. Sabarlah wahai hati. Bertimpa-timpa pula kerjanya. Rasa macam tak prepare apa-apa je. cuti sem pun tak macam cuti. Masa macam berlalu pergi tanpa ada isi apa-apa yang bermanfaat :(




Ya Allah, bantulah aku. . berilah aku segunung kekuatan. Moga Allah membimbing hati ini. :) Ameen. Sabar ye Cik Nailah. . . jangan stress-stress. Erm, lagi-lagi balik Hostel nanti aku keseorangan je nanti, roomate pun semuanya pergi posting. Sunyi la aku nanti.

Takpe Nailah, cuba hidup sorang-sorang kat bilik tu, ada pape nanti tanggung sendiri. ;D Dan cuba belajar ikut time okayh. hidup perlu mencuba. cuba.cuba. Doa selalu. Moga diberi ketenangan. Ameen.

Pujuk HATI je nie.ngeee~


“Tanpa halangan, matlamat bukanlah suatu impian” ~Osman Affan~

Happy Engagement Ila & Haniff

Image
Assalamualaikum wrbt. wbrt.

Apa khabar semua? Hope semua sihat walfiat, yang kadang-kadang cuacana tak menentu, kejap-kejap hujan, kejap-kejap panas terik sangat2 kan. Bersabarlah! Ermm..Lama tak habaq tentang diri ini. Ntah apa jadila kan. :D Alhamdulillah, syukur kehadrat Allah, pada 2 Julai 2011 yang lalu, saya selamat bertunang bersama jejaka pilihan saya dan pilihan ummi, abah, angah,alang, uda, aiman. ;D Terima kasih semua, kerana merestui Along & Mohd Haniff Bin Ismail. wow, macam isytihar ape pulak kan. :)

Nak cite kat sini, saya amat bangga dengan Encik Tunang, sebab dia berani, dia gentleman, dia baik, dia semua la. hehe. Emm, pada jam 4.30 Alhamdulillah, masa tu lega sangat,rasa gementar terus hilang..hanya Tuhan sahaja yang tahu keadaan saya saat itu.. Cincin sudah disarungkan. Saya dapat dua cincin. .hee.. dua2 emak sarungkan. Bestnya. . . Tak tahu nak cita apa lagi, yang pasti saya dah jadi tunang orang, dan saya harap semua dapat mendoakan kami dipermudahkan urusan, d…