Posts

Showing posts from August, 2013

.Most Beautiful Experience I Ever Had.

Image
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.

Dear readers, 
Hi and hello hello. 
Ape kabar?
Lama juga tak update belog. Ape dah jadi dah. Keadaan kurang stabil. Hmm. Maaf.
Dan seperti yang sedia kawan-kawan yang dah tahu, Alhamdulillah.. kite dah selamat melahirkan seorang baby lelaki berat 2.78kg. Ringan je kan. Senang nak kuar. Hehe.
Kite nak share experience camne jalan cerita kite stat sakit sampai melahirkan. And buat cerita nie kenangan nanti bila nak baca balik nanti. =D
Moment Bersalin
Ditakdirkan kite bersalin masa 39 weeks and 5 days. Lain hospital lain due date die.. ade yang 31 Julai or 2 agos. Tapi kalau ikut hospital kerajaan 2 ogos. Alhamdulillah, lahir dengan selamat and normal pada 31 Julai 2013 pada jam 10.29 malam di Hospital Sg.Buloh. 
Nak ikutkan panjang ceritanya macam mana boleh bersalin kat sg.buloh, sebab asalnya dah booking kat salah sebuah hospital swasta. (hospital dirahsiakan). Memang pengalaman sangat moment on the way nak g hospital tu. 
Ok, mula-mula start…