My Link Blog Has Moved!

Assalamualaikum..


Dear readers, Attention Please! My blog "Small Inspiration" - http://nuralby.blogspot.com- name and links has been moved. So, my new blog links is http//nailahaniff.blogspot.com. So sorry, maybe ade reader yang tak dapat bukak link yang lama. I hope u can view my blog soon with my new links and i akan update kat Facebook.Tq. :)





Comments

  1. Salam Nailah..ni Nyimas, kenal tak? mas minta maaf..sbb mas tak tahu yg awk dah kawen..sempat ckp tahniah tak!! :) mas tahu pun awk tunang je..i'm so sorry,friend.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam..Nailah, Nyimas ni, kenal tak? Mas br tgk blog kamu..then bru tahu yg kamu dah kawen..btw Tahniah ye.. :) mas tahu yg kamu dh tunang je.. :) I'm so sorry..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... ye..opkos la knl nyimas... laa...yeke tak tahu...rasenye kite dah invite walimah kite kat facebook... sorry ye mas... x dapat nak bgthu personal... kawen dah 6 bulan da... yg dtg ritu pun muiz ngan geng2 kite yg len...xbpe nak igt... ape2 pun...doakan kite ye... :)

      Delete
    2. oh,mas tak bukak fb dah lama dah..silap mas..warghh :'( Insyallah,semua akan baik2 je ye.. :) lama tak jumpe semua ni! rindu laa :)

      Delete
    3. xpe... dah lepas pun... huhu... xpe2... nti kalau ade event lain..ley jemput lg...InsyaAllah... :) mmg lama x jumpa... masing2 dah ade kehidupan masing2.. mas camner skrg? ape perkembangan?hee

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab Dan Bersalam?

Pentingnya FOLIC ACID Sebelum Dan Semasa Hamil

Tidur Sunnah Rasulullah