.Extra Happy Today.



Salam. Oh! I am being extra happy today. Alhamdulillah, thank you ALLAH. Weekand ini agak rileks walaupon menggunung rujukan kena cari for tesis yang menunggu untuk disiapkan. But untill now, buat tesis pun kejap je mengadapnya.uhuhu. Fikiran sudah melayang nak balik rumah bonda dan ayahanda. Rindu pada keluarga makin membuak-buak. Last day dah call bonda.. setelah bercakap dengan bonda tercinta. Ya ALLAH banyak sungguh cerita daripada beliau. Rindu Si Bonda, sudah lama tidak bercerita panjang. Kami memang suka berkongsi cerita. Oh! Rindunya! 

Minggu nie hubby kata nak balik rawang..hoorayyy! In the same time, minggu tu juga hubby nak settle kan tentang keje dia.. Hopefully, hubby dapat quartes for tempat keje baru dia. Congratulation for him coz memang dia nak sangat keje kat jabatan air tu, lama jugak la tunggu orang sana panggil, mau 6 bulan tunggu. Bajet2 agaknya takdapat..hmm..berkat kesabaran beliau Alhamdulillah..Syarikat air tu bukan kat SYABAS, but dapat kat PUNCAK NIAGA. Takpela kan.. puncak niaga tu pun adik beradik dengan Syabas. Alhamdulillah.... moga Allah murahkan rezeki abg lagi. :) Haa..minggu tu jugak my friend wedding, tak sabar nak tengok.. mesti dia happy sangat. 

Oh! Btw, I wanna share this. It might be not so new and great song for you guys. But, for me it is a very GREAT song. I am listening to this song 'berjuta-juta' times a day especially when I'm feeling miss my mummy and daddy n my hubby. But my fav song agak sentimental dan ala-ala jazZ skit coz I minat Michael Buble. uhuhu. 






Michael Buble - For once in my life




Comments

Popular posts from this blog

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab Dan Bersalam?

Pentingnya FOLIC ACID Sebelum Dan Semasa Hamil

Tidur Sunnah Rasulullah