.Sanah Helwa Sayangku.

Bismillahirrahmanirrahim..


Perkahwinan itu membahagiakan walaupun jauh. Bila sekali jumpa lepas beberapa minggu terpisah nikmat rindu tu lebih indah. Lagi-lagi dengan orang yang sah untuk kita. Rasa mcm baru bercinta je.

It takes few months to know each other better. Walau lama mana pun perkenalan sebelum kawen, sesi orentasi lepas kawen lebih mencabar & memerlukan kesabaran dan rasa understanding yg lebih lagi. Kalau berjaya then rasa bahagia jela. Tambah-tambah dengan rasa undestanding both parents yg sgt la supportive. Alhamdulillah.

22 October is the day he was born..
For being a men, i know they got a lot of responsibilities. So tak payah la over emo kalau tak dpt celebrate besday sama2 husband. Later when he come back, will make speacial treatment for him.



.............................................................................................................................................................




Abang. . .
Ila  bersyukur kerana mengenalimu
Ila bersyukur kerana menjumpaimu
Ila  bersyukur dengan apa yang Ila ada sekarang
Alhamdulillah.

"Ayg doakan abg sentiasa sihat di bawah rahmat Allah. Thanks for being such a wonderful imam for me. Please guide me towards jannah and forgive me on all mistakes i've made. Semoga panjang umur dan diberkati Allah. Hugs and dua' from me. Happy 26th besday abang Haniff."


Love,
Nailah, Isterimu.
6 Zulhijjah 1433






Comments

  1. Replies
    1. iyep.... husband lahir tahun 86.... Alhamdulillah...26 thn harini... nape zu?? hee

      Delete
    2. TerDouble coment la pulak hihihih tame laaa.. 89/86..

      Delete
    3. heeee...best kan no tu.... 8986. . . suami zu pun 86 ek...hee.. memang sesuai sgt laa....Alhamdulillah....dah ada anak pun zu...hee

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab Dan Bersalam?

Pentingnya FOLIC ACID Sebelum Dan Semasa Hamil

Tidur Sunnah Rasulullah