Touch Up Blog Ckit. . . :)


Assalamualaikum . Long time no see. Huhu. . Lama meninggalkan arena blog ni (macam arena sukan rasanya). So sorry lama tak touch up blog ni. Personal blog ni masih wujud lagi dan akan sentiasa diupdate dari semasa ke semasa. ahax. Nak share and cerita ape ye entry kali ni. Hurm, hurm. . .Macam banyak sangat je nak cerita tapi tak terluah dekat blog sendiri. Dulu rajin lah, sekarang tak berapa rajin lagi. Yang penting, Alhamdulillah, kehidupan makin aman, makin tenang , makin bahagia, makin berisi, dan makin chubby. Eh. . iyeke?? WEEeek. . . Mungkin senang hati. Eh ! eh!  tipulah! takkan lah 24 hours senang hati. Mesti ada campur-campur perasaan. 




Picture masa nie, kat sekolah agama kat pekan Bangi . . . ada buat progam motivasi. . . for subject assigment Training adn Development. Husband datang sekejap nak jemput balik umah. . . mesti dia rindu sangat kat isteri dia. . hehe. . . Nak cerita kat sini kan. . . since Naila dah wawen nie bila kiteorang jalan-jalan kat luar mesti orang pandang semacam je. . . pastu mulut berkumat kamit. . . mesti depa ingat kiteorang tak wawen lagi pegang pegang tangan. . . mungkin jugak tengok i nie muda sangat kot. . . badan kecik . . . haha. . . sabo je la. . . inilah risiko nya wawen awal. . .kena buat muka selamba aje. . so kita kena selalu bawa kad akuan Nikah. . . :)  But sometime. . . lagi depa tengok. . . lagi la i erat erat kan lagi . . . hehe. . . kalau pakai tudung bulat ustazah nie lagi la depa heran. . . hehe~  nape? ustazah x ley romantik pegang tangan ke?? hehe. . . sama jugak kes nye dengan teman Liyana Al-Hadad. . . :)





Cantek kan kad akuan Nikah nie. . .Muka pun cam cine cine je. . . klako plak. . . hee. Alhamdulillah, senang ckit bawak sana sini tak yah dah susah2 bawak sijil wawen . . . :)  Thanks to Luqman merangkap suami Puan Liyana Al Hadad sudi tolong kami buat kad nie. . .memang tak da masa nak g JAIS. . .  jasa mu dikenang. . . heheee~ Untuk pengetahuan kamuorang kad nie charge RM40 . . . dapat 2 kad utk Husband and WiFE. . . setuju sangat buat kad macam Ic nie. . . tapi Naila tak tahu apa fungsi chip tepi tu. . . :D nak kenan cucuk kad nie kat mesin ATM ke?? hihi. . . Setiap hujung minggu je Naila balik umah kat senawang. . . 5 days yang ada tu. . . Naila belajar. .menuntut ilmu. . . kena  berjauhan. . . tapi tenang sebab ada orang doakan kite. . . best kan. :) Naila hanya cuma ada kawan -kawan je untuk menemani hidup masa belajar. . . terima kasih kat Puan Liyana sebab sabar dengan Puan Naila. . . haha. .






Suke sangat gambar nie. . .nampak ukhuwah tu best sangat . . . Indah Indah Indah. . . tapi ade classmate yang takda. . . takpe. . . nanti kita foto shoot lg k. . .Yihoo. . .



Comments

Popular posts from this blog

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab Dan Bersalam?

Pentingnya FOLIC ACID Sebelum Dan Semasa Hamil

Tidur Sunnah Rasulullah