6/12/09

:: Award By Wafa ::


Syukran ya sodiqati for this award. =)

1. Copy award di atas dan letakkan di blog anda

Tengok kat atas tu..sudah dipaparkan.. =)

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award neh.


$ Seorang yang berjiwa lembut
$ Tabah menghadapi segala ujian dariNYA
$ Tegas dalam menegakkan syiar islam
$ Seorang yang hepy go lucky
$ Friendly ~ukhuwah daiman fi qalbi ya.. =)



3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi sendiri sebelum memilih untuk penerima award seterusnya

* Suka,sayang,cinta dengan islam

* Suka,sayang,cinta diriku,family.

* Suka,sayang,cinta membaca islamic novel dan ilmiah books

* Suka kucing yang matanya biru hehe
* Suka, sayang,cinta dengan halaqah cinta kuis saya

* Suka, sayang, cinta dengan sahabiah
* Suka buat macam-macam kat dapur( main masak-masak) =p
* Suka,sayang,cinta dengan tafsir quran pink saya
* Suka,sayang,cinta kanak-kanak riang diluar sana =P

* Tidak suka, tidak sayang, tidak cinta pada perkara-perkara yang tidak sepatutnya (anything)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

* ukhti iza
* ukhti zila

6 comment:

♥MiSs WaFa♥ said...

hehehe..kembang kempir hidung fa baca..ahahaha..tq akak..luv u fi dunya wal akhirah..

mühd sÿfq said...

salam ziarah, lawo layout blog :)

Na'ilah said...

to wafa : kembang sgt ker..hehe. ana bahebbak aidhan..

jge diri,hiasi peribadi.. =)


to muhd syfq : t.ksh..biase2 sje.. =)

Nur Azila Yahaya said...

salam nt ila amik friends award kat blog zila plak ye

muharrikdaie said...

Nak puji skit. Memang cantik blog ni. teringin nak buat cam ni. Tapi kreativiti takder ..

Teruskan menulis artikel yang dapat memberi input ttg islam.

Jakkalah

Na'ilah said...

to zila : insyaAllah..zila. nti ila amek., =)


to muharrikdaie : t.ksh..mg pengisiannya kita sama2 manfaatkan..=)

Post a Comment