Tag from INDAH

salam alaik.

Kena tag lagi yer. byk btul homework. INDAH nie rajin ye..hehe.

Nway, birthday ila baru ja lepas berlalu. 3 April, ila genap 20 tahun.

Dah tua rupanye..hehe.

Ikutkan hati ni, ila takde lah nak ape2 sgt time bday nie.

Tapi INDAH suruh jawab soalan. ila bagi jawapan yang ila rasa ila kepingin je la ea.hehe.

Takde orang bagi hadiah pun takpe, biar ila beli hadiah untuk diri sndiri jer pn xpe..hehe.

Kebetulan ila free,ila jawab ye..






1. Doa, Doa Dan Doa



:: Ila harap time ulangtahun kelahiran ila, bagi ila cukupla sekadar doa yang dihadiahkan kat ila. Dan wish me.hu2. Doakan ila sentiasa panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan kekuatan untuk menghadapi segala ujian dari my truly cinta, Allah swt. Dan doakan ila rajin2 belajar, jadi anak solehah kepada ummi dan abah dan sentiasa kuat makan.=)


2. Hadiah buat Muslimah



:: Hmm...ila dari dulu nak sangat baca buku nie. Tapi sampai now, ila tak beli2 lagi. Tapi pas habis baca buku lain baru nak beli. Kalaulah ada orang yang sudi bagi hadiah nie, alangkah bahagianya.hehe.


3. Jubah yang cantek



:: Setiap tahun mesti ila ada jubah baru.hu2. ni skang tengah nak kumpul jubah nie. Kali nie ila nak jubah sebiji cam design nie. Harap2 lah ade size la. Sebab jubah kan sizenye besar2.


4. Kasut



:: Ni kasut-kasut kwn2 ila, ila nye kasut warna coklat yang belang2 tu. Tapi kasut tu dah tamat riwayatnye, so ila nak kasut baru. Tapi tak nak kasut tumit tinggi2. ila kurang suka la. saket kaki. =p


5. Sambut bday same2 ngan family


:: Ila nak sentiasa dekat ngan ummi dan abah n adek2. Ni gambar time sambut bday kami. Kebetulan bday ila sama ngan adek ila yang ke 4, iaitu pada 3 April. =) Bday abah pulak 7 April. so alang2 tu sambut same2. Harap2 tahun depan dapat cam nie lagi. =)


6. Muffin


Time bday ila, ila nak sangat sahabat ila buatkan muffin untuk ila, Sakinah. Ila rindukan muffin dia. Sakinah slalu bawak balek muffin yg dia buat kat hostel kan. semuanya ila yg habiskan.hee.
Sakinah...one more ya? (^_^)


7. Sahabat yang selalu dekat dihati
:: Ila harap ila dapat sahabat yang benar2 sahabat..=)


8. Teddy bear


:: Nak Teddy bear yang nie? Tapi nak lagi besar la..hehe=p
skali skala jadi bdk2..


9. Kek bertingkat-tingkat ya



:: Sodapnye kek nie...alangkah bestnye dapat kek tingkat camni. Dihiasi bunga2. kalo ila, ila nak bunge ros kat tepi2 tu ye..hehe.


10. Hadirkan insan kecil


:: Ni adek sedara ila,Munirah. ila nak bdk kecik nie ade disamping ila time bday ila..ila kangan sgt sama dia..=)




10 orang dibawah ini dengan segala hormatnya ANDA DITAG!

~Akakfirjah
~Izaryda
~Fatinyusra
~Akak yong
~Basyeera
~Nursyahidah
~Amira
~syafiqah
~Nadrah
~Farahin

Comments

  1. my name is there again..

    insyallah..
    i'll do..
    yeah~

    ReplyDelete
  2. alamak... balas dendam ek.. dah la nama akak yang pertama plak tu.. hehe..
    apa ek 10 bende tak tau la..
    nnti kena pk2 dulu baru leh jawab.
    sabar ya...

    eh ila.. sorry ila, akk tak wish bezday.. x pasti ila dah bgtau blm tarikh lahir ila.. tp yg pasti akk baru tau ni...
    Special to u :
    "SELAMAT HARI LAHIR ADIK ILA"
    SEMOGA AKAN MENDAPAT APA YANG DIHAJATI...

    ReplyDelete
  3. than you iza. =)

    terime kaseh k.jah 4 the wish..mmg ila x btaw akk pun bday ila.hu2..

    ila x bls dendam pun..hehe. =p

    okay, da dpt idea..curah2 kan la ape yg dihajati.=p

    ReplyDelete
  4. knp tetibe ek name 'basyeera' temasuk skali..??
    konpius sebentar di situ..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab Dan Bersalam?

Pentingnya FOLIC ACID Sebelum Dan Semasa Hamil

Tidur Sunnah Rasulullah