sibuk sgt ke?


assalamualaikum..

Kepada sahabat2 sy..sy br ja tukar blog br. hmm. blog lame ade mslh skit. br skang berkesempatan nak post dan nak infom..

bln ni bln sibuk..sbbnye sibuk bertungkus lumus utk final xm. smlm br lepas 1 paper.Alhamdulillah... pasni ade 5 paper lg nak kne tempuhi..doakan sy dipermudahkan.

dan bulan ni jgk..jgk sibuk nak tgk carrymark..even hati ini tertunggu2 jgk kemana carrymark yg x tampal2 lg kat bilik lec.huhu. risau.risau.risau.

doa dr sahabat2 amat la dihargai..ya Allah..ikhlaskan hatiku menghadapi segala ujian daripadaMu sepanjang imtihan ni. amiin.


" Aku ingin, aku ingin SEGALA yang aku lakukan kerana Allah s.w.t "


Comments

  1. salam 3laik

    terima kasih ya sebab promo blog saya :)

    humm kamu ni bidang apa kat KUIS? (kuis kan?)

    saya ada kawan dekat sana, saya pun kadang2 datang ke sana sebab ada urusan.

    tkasih sekali lagi ya.salam

    ReplyDelete
  2. salam.

    afwan.

    yup..d kuis..bidang dakwah dan pengurusan. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dengan Siapa Saya Wajib Berhijab Dan Bersalam?

Pentingnya FOLIC ACID Sebelum Dan Semasa Hamil

Tidur Sunnah Rasulullah